VBRO

Benno van Vugt brengt Zeemans-medley op de markt

De Tilburgse Benno van Vugt, die zijn eerste single uitbracht in 2014, is inmiddels al toe aan zijn 15e single. In het zuiden van Nederland en zelfs in België is hij enorm populair met zijn veelal eigen feestnummers! Samen met de multi-producer André Kooiman is hij deze keer de studio ingedoken voor een compleet andere stijl dan men van Benno gewend is. Nu heeft hij een schitterende zeemansmedley gemaakt van de beste liedjes uit vervlogen tijden.

De heerlijk authentiek klinkende accordeon deint lekker over de wals-deun die we kennen uit weleer, met een heerlijke rijke en volle sound! Met
nummers als; Meisje ik ben een zeeman, Aan het strand stil en verlaten, De klok van Arnemuiden en Op de woelige baren, levert de Tilburgse sfeermaker een meezingmedley af die bij jong en oud heel goed aanslaat. “De hele tent gaat heen en neer als ik deze wals-medley inzet en het is een feest van herkenning voor de oudere mensen” zegt Benno van Vugt enthousiast!

Speciaal voor de videoclip van deze medley is hij afgereisd naar Zeeland waar een mooie videoclip is opgenomen in de meest nostalgische vissers dorpen.

De nieuwe “Zeemansmedley” is verkrijgbaar via alle grote
download en streaming portals.. De single wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Bron: AKMP/ www.bennovanvugt.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat