VBRO

Bernard Karsten viert zijn comeback met uptempo single BLIJF JIJ BIJ MIJ

Het spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Bernard Karsten. Hij doelt hiermee op het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. Ruim 15 jaar geleden begon zijn muzikale carrière voortvarend. Naast een aantal singles bracht hij in 2012 ook nog een album uit. Daarna werd het m.b.t. het lanceren van nieuwe platen stil. Optredens bleef de uit Castricum afkomstige entertainer gewoon verzorgen. Een telefoontje van Bert Schenau zette Bernard weer aan het denken dat uiteindelijk resulteerde in de Nederlandstalige single Blijf jij bij mij.

Bernard: Bert ken ik eigenlijk al vanaf het begin dat ik ging optreden. Hij heeft veel boekingen voor me geregeld in binnen- en buitenland. Iedereen in het muziekwereldje weet dat Bert de grote man achter de bekende Feestweek Brixental Oostenrijk is. Diverse edities heb ik meegemaakt. In het bewuste telefoongesprek vertelde Bert dat hij bij producer Ger Oerlemans was geweest en daar een nummer had gehoord dat echt iets voor mij zou zijn. Ik was meteen enthousiast en wilde natuurlijk het liedje horen. In de studio kreeg ik gelijk een klik met de door Hans Louws geschreven plaat die vervolgens door Ger Oerlemans geproduceerd is. Na 10 jaar vier ik mijn comeback dus met dit vrolijke uptempo Nederpop lied. Ik hoop dat de radiostations mijn naam nog niet helemaal vergeten zijn. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat mijn naamsbekendheid weer gaat groeien. Daarnaast wil ik vanaf nu ook weer 2 singles per jaar uitbrengen met hetzelfde team. Ze hebben stuk voor stuk verstand van zaken. Op deze manier houden we alles binnenskamers met korte lijntjes. Ik vind het een fijn team om mee samen te werken.

Omdat Bernard een persoon is die alles tot in elk detail uitgewerkt wil hebben huurde hij 2 acteurs in die de verhaallijn in de clip uitbeelden.

Blijf jij bij mij verschijnt bij Storm Records en is vanaf 24 augustus 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Ger Oerlemans, is te bewonderen op YouTube en de socials van Bernard Karsten.

RTV: HUBSCH MEDIA: http://www.hubschmedia.com/ Tel: 072 505 4229

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat