VBRO

Bernardo brengt nieuwe single ‘Mensen om me heen’ uit bij TeamNL Music

Omdat de dochter van Bernardo zeer actief is op Tik Tok moedigde ze haar vader aan om op dat platform ook eens een filmpje te plaatsen. Bernardo stond helemaal perplex toen hij zag dat zijn filmpje binnen een half uur meer dan 121.000 keer bekeken was. Onder die kijkers bleek iemand te zitten die in hem talent zag en nam contact met Bernardo op. Hij gaf aan dat hij sponsor wilde worden zodat de naamsbekendheid van uit Haarlem afkomstige zanger zou groeien. Zoiets lukt alleen maar met een goede productie. Dat is de basis en daarom had deze sponsor al een afspraak gemaakt met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Bernardo kreeg carte blanche en mocht zelf bepalen wat hij wilde maken.

Bernardo: ‘Ik wist niet wat me overkwam. Zoiets komt alleen maar voor in films. Tijdens het kennismakingsgesprek met Frank vertelde ik dat we vroeger met ons gezin vaak op vakantie gingen naar België. Daar ben ik opgegroeid met muziek van Bobby Prins. Omdat momenteel de éne na de andere cover verschijnt gaf ik aan zijn lied “Mensen op me heen” nieuw leven in te willen blazen. Het nummer heeft een dragende tekst met een belangrijke boodschap dat je vrienden om je heen nodig hebt. Het van oorsprong rustige lied is overgoten met een feestsausje waaraan ook de TOP muzikanten Daniël Metz en Marcel Fisser een bijdrage hebben geleverd. Al met al ben ik een heel blij mens en hoop echt dat de tekst veel mensen gaat raken.”

“Mensen om me heen” is vanaf 14 juni 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Bernardo.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat