VBRO

Bernardo en Knock Knock Events slaan handen ineen

In navolging van een groot aantal artiesten heeft Bernardo de overstap gemaakt naar Knock Knock Events. Met ingang van heden verzorgt Knock Knock Events de boekingen en de managementstaken. De uit Haarlem afkomstige zanger die in 2019 als een paddenstoel uit de grond schoot, heeft inmiddels een aantal succesvolle singles op naam staan waaronder ‘Je loog en bedroog’ en ‘Ik hou je vast’.

Terwijl de promotie van z’n in maart jl. gelanceerde volkse single ‘Om klokslag half 10’ in volle gang was gooide de coronacrisis roet in het eten. Het nummer dat over vriendschap en geld gaat, begint met een fantastische accordeonpartij ingespeeld door Daniël Metz. Om het lied een tweede kans te geven is onlangs besloten om de single opnieuw onder de aandacht te brengen bij de radiostations. Inmiddels heeft dat al geresulteerd in een 20-tal interviews verdeeld over heel Nederland. De productie vond destijds plaats bij Frank van Etten. De beelden van de clip zijn geschoten door Robert Vegt van RTV Mediaproductie.

Het was Bernardo de afgelopen tijd niet ontgaan dat de naam Knock Knock Events heel vaak in de media verscheen. ‘Het gesprek dat ik met Rob van Knock Knock had was heel helder. Hij houdt niet van allerlei contractuele verplichtingen. Bij hem geldt de regel afspraak is afspraak. Bovendien garandeerde hij mij in 2021 bij 15 grote evenementen weg te zetten. Daarnaast is er ook gesproken over een aantal buitenlandse muziekreizen. Voor de rest laat hij me met betrekking tot het opnemen van nieuwe singles vrij in het kiezen van een opnamestudio of tekstschrijver. Al met al zijn er duidelijke afspraken gemaakt die voor beide partijen goed zijn’, meent Bernardo.

Knock Knock Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: Henk Robbemond, Vester Weert, DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Julian Stuiver, Justen de Wildt, Marius, Antonio, Stanley Hazes, Maurice Idema, DJRodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix en Nelis Heesbeen. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat