VBRO

Betekent de lancering van nieuwe single ZOU DIT LIEFDE ZIJN de doorbraak van Boy Lever

Boy Lever is altijd benieuwd naar de reacties van zijn fans als hij een nieuwe single lanceert. Nu heeft hij daar deze keer een heel goed gevoel over. Boy heeft namelijk een aantal familieleden en kennissen het lied al laten horen. Dat leverde enkel positieve reacties op. Ook Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties vond de keuze om een Nederlandstalige bewerking van Mysterious Girl uit te brengen goed en verrassend. De zomerhit die halverwege de jaren 90 door de Brits-Australische zanger Peter Andre werd uitgebracht, betekende zijn doorbraak. Hoe mooi zou het zijn als Boy Lever dit over een tijdje ook kan zeggen. Het team van Sonic Solutions heeft er in ieder geval een mooie volwassen productie van weten te maken.

Normaal gesproken luistert Boy hoofdzakelijk naar Nederlandstalige radiostations. Dat heeft de zanger uit Zaltbommel, die in het dagelijks leven werkzaam is bij autobedrijf Van Der Wal Vans in Langerak, echter niet altijd in de hand,

Een paar weken geleden stond de radio afgestemd op Q Music. Tijdens het Foute Uur knalde het nummer Mysterious Girl door de speakers in de loods. Vrijwel iedereen kent het nummer, maar als je dan vraagt wie het zingt, blijft het vaak stil. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om daarachter te komen. Op het moment dat de single verscheen was ik nog maar een klein knaapje van een jaar of vier. Op de een of andere manier blijft dit nummer hangen. Dat was voor mij de reden om dit voor te leggen aan producer Joris van Dijk. Ik heb inmiddels al een aantal singles bij hem opgenomen en ben zeer tevreden over de kwaliteit die ze leveren. Op advies van Joris heb ik de bekende Utrechtse tekstschrijver Harry Gerritsen gevraagd of hij de tekst wilde schrijven. Na een tijdje met hem aan de telefoon te hebben gezeten wist hij waar ik graag over wilde zingen. Het lied past perfect in mijn repertoire. Ik hoop dan ook dat deze single weer een leuk aantal boekingen op gaat leveren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat