VBRO

Bijzonder duet van Ben Cramer met z’n dochter Shanna

Het leven van Ben Cramer stond volledig op zijn kop toen hij 3 jaar geleden te horen kreeg dat zijn dochter Shanna de diagnose Multiple Sclerose, of in de volksmond genoemd MS, kreeg. Shanna, een veelbelovend talent, wilde ooit in de voetsporen van haar bekende vader treden. Zij volgde zang en danslessen en schitterde in verschillende theaterproducties. Toen de mededeling kwam dat zij MS had, was ze bang dat haar muzikale wereld totaal zou instorten. Mede door de geweldige steun van haar vader, moeder en stiefmoeder en zeker door haar wilskracht, is ze toch doorgegaan.

Vader en dochter hebben de rol als ambassadeur van de stichting MS op zich genomen en daarvoor een speciaal lied opgenomen met als titel “Mijn dochter ik wil even met je praten”. Vandaag staat er een interview met beiden in de Telegraaf en vanmiddag zijn ze te gast bij omroep MAX waar ze natuurlijk hun verhaal vertellen en het lied zullen zingen.

Op zondag 7 november 2021 zullen ze in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de Nationale MS dag afsluiten met dit bijzondere duet “Mijn dochter ik wil even met je praten”.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat