VBRO

Bo tekent platencontract bij Knock Knock Music

Bo Kuiper heeft een platencontract getekend bij Knock Knock Music. Daarnaast zal Knock Knock Events de managementtaken en de boekingen verzorgen. Het 20-jarige talent uit het Brabantse Wijk in Aalburg kwam onlangs in gesprek met een zanger die een lied had opgenomen bij ANRO Productions in Apeldoorn. Dat die ontmoeting uiteindelijk de start zou zijn van haar muzikale toekomst had ze op dat moment nog niet gedacht. Alles ging na het gesprek met producer Roy Otters in een stroomversnelling.

Zingen en dansen is iets waar het leven van Bo om draait. ‘Het is een grote hobby geworden die nu ineens serieus wordt aangepakt. Dat past ook precies in het straatje van de opleiding die ik volg bij de Cosmo Academy in Den Bosch. Ik heb al enige ervaring in het entertainen en animeren in recreatieparken. Vooral het deelnemen aan muzikale shows en musicals is iets waar ik van geniet. Op mijn Facebookpagina plaatste ik regelmatig filmpjes waar ik hoofdzakelijk Engelstalige liedjes zong. Nadat ik voor de afwisseling een Nederlandstalig nummer had gedeeld met m’n volgers stroomden de positieve reacties binnen. Dat bracht mij op het idee om daarmee door te gaan’, onthult Bo.

Bo trok de stoute schoenen aan en nam ook contact op met Roy Otters om te praten over de mogelijkheden. ‘Dat gesprek is uiteindelijke goed uitgepakt en resulteerde in het opnemen van m’n eerste eigen single die eind mei wordt gelanceerd. Ik vertelde Roy waar ik graag over wilde zingen en daarmee is hij aan de slag gegaan. Het heeft een persoonlijk tintje waar ik mijn gevoel in kan leggen. Ik heb de smaak nu te pakken en wil het zeker niet bij deze ene productie laten’, glundert Bo.

Roy Otters liet de opname horen aan Rob van Knock Knock Events. Hij was erg geïnspireerd over haar single en stelde voor om een afspraak met haar te plannen. Dat heeft geresulteerd in een prachtige samenwerking.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat