VBRO

Bob Offenberg tovert met zijn nieuwe single A LA VIDA een glimlach op je gezicht

Als je de nieuwe single A La Vida van Bob Offenberg afspeelt zal het je opvallen dat de spetters er vanaf de eerste seconde vanaf vliegen. Een groot aantal live ingespeelde instrumenten zorgen werkelijk voor een ware explosie. Bob omschrijft de track als een vrolijk en dansbaar liedje overgoten met het Spaanse temperament. Het is wel even heel iets anders dan de plaatjes die hij tot nu toe heeft uitgebracht. Toch bevat A La Vida de stijl die je meteen toeschrijft aan Bob Offenberg. Daarvoor is zijn vaste producer Laurens van Wessel verantwoordelijk voor. De kracht van het liedje zit hem verstopt in het LALALA gedeelte. Dat tovert meteen een glimlach op je gezicht.

Bob is van mening de productie erg goed gelukt is. Bovendien is hij blij met de manier waarop Laurens dit allemaal voor elkaar heeft gekregen. De credits voor de tekst, die uiteraard weer een leuke verhaallijn bevat, gaan naar Pascal de Vormer. Bob en Pascal zijn geen onbekenden voor elkaar. In het verleden heeft Pascal al vaker leuke onderwerpen bedacht die op single verschenen. Bob is reuze benieuwd naar de reacties op dit voorjaarsliedje. Over het algemeen blijven zijn singles langere tijd meedraaien bij de bekende Nederlandstalige radiostations. De verwachting is dat ook met A LA Vida gaat gebeuren.

De single A La Vida is verkrijgbaar vanaf 22 maart 2023. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans, is te bewonderen op YouTube en de socials van Bob.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat