VBRO

Boy Lever zingt IK WIL MET KERST HEEL DICHT BIJ JOU ZIJN

De 31-jarige zanger Boy Lever Woonachtig in Zaltbommel samen met zijn vrouw en hun 2 zoontjes is dagelijks werkzaam bij autobedrijf Van Der Wal Vans in Langerak.

Sinds 2017 timmert Boy Lever aan zijn zangcarrière en heeft al heel veel mooie dingen mogen meemaken van heel groot tot klein. Van tuinfeestje tot het Mega Piraten Festijn. Van de kroeg tot discotheek. Hij heeft al vele podia mogen betreden en meegewerkt aan diverse tv-programma’s.

Het jaar loopt weer op zijn einde en Boy Lever wilde dit jaar niet afsluiten zonder muziek te hebben uitgebracht. Dus besloot hij een vrolijke en gezellige kerstsingle te maken. De productie van IK WIL MET KERST HEEL DICHT BIJ JOU ZIJN is gemaakt in samenwerking met Richard Pot van Music Experience. Na 3 keer inzingen stond hij er dan ook direct goed op.

Vanaf vrijdag 16 december is de nieuwe single te streamen op alle portals en te bekijken op YouTube. Een vriend en collega heeft voor Boy de videoclip gemaakt. Volgend jaar januari komt er weer nieuwe muziek van Boy Lever. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat