VBRO

Buddy Aid lanceert WIE ZORGT VOOR DE ZORG en doneert de winst aan Het Buddyhuis

Op het moment dat WIE ZORGT VOOR DE ZORG van Buddy Aid gelanceerd wordt heeft een groot deel van Nederland in de media het verhaal achter deze single kunnen lezen. Met name De Telegraaf en het Algemeen Dagblad hebben er een groot item over geschreven. De initiatiefneemster van dit project is Rachelle van Beusekom. Zij heeft de laatste twee jaar ontzettend veel bewondering gekregen voor het ziekenhuispersoneel van het St. Antonius ziekenhuis en het UMC vanwege de behandeling van borstkanker en problemen met haar hart. Ondanks de drukte die de corona met zich meebrengt krijgt ze haar behandelingen. Om alle zorgpersoneel te bedanken heeft ze naast deze single ook een groot aantal bekende Nederlanders weten te strikken die een persoonlijke boodschap hebben ingesproken voor het zorgpersoneel. De beelden hiervan worden op woensdag 22 december 2021 vrijgegeven en zijn vanaf dat moment te streamen via de social mediakanalen van alle ziekenhuizen in Nederland.

Calvin van Beusekom -zoon van Rachelle – had een groot deel van de productie al uitgewerkt. Frank Verkooyen heeft vervolgens de puntjes op de i gezet in The Boom Music Studio. De tekst van ‘Wie zorgt voor de zorg’ is geschreven door P. Pruysenaere en P. de Vormer. De winst van de single komt ten goede aan Het Buddyhuis.

WIE ZORGT VOOR DE ZORG, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 17 december 2021 te streamen via de bekende portals.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat