VBRO

Cadeauspecial Brugge voorgesteld

Na drie edities van het shoppingmagazine pakt het Centrummanagement van Stad Brugge dit keer uit met een ‘Cadeauspecial’: eindejaarshoppen, dat doe je in Brugge! Er staan exact 83 cadeautips van evenveel handelszaken in deze sfeervolle special.

83 tips voor cadeautjes uit Brugge

In de nieuwe uitgave van Centrummanagement ontdekt de lezer verborgen parels, gevestigde waarden, nieuwe adresjes en de leukste en meest originele cadeautrends. Er staan exact 83 geschenkjes in: van juwelen, over culinaire verwennerijen, outfitinspiratie en interieur essentials tot leuke hebbedingetjes. “We blijven Brugge op de kaart zetten als vernieuwende en verrassende shoppingstad. De eindejaarperiode is hiervoor een ideaal moment. Ook nu weer staan er heel wat nieuwe zaken in deze special. Brugge is altijd in beweging. De trendy uitstraling van het krantje toont dat Brugge veel meer is dan een historische stad”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys.

“Onze local heroes, de lokale ondernemers, vormen het DNA van ons kernwinkelgebied. We zetten ze op deze wijze graag extra in de kijker”, zegt burgemeester Dirk De fauw. Van originele kaartjes tot handgemaakte oorbellen, fietshandschoenen, geurende kaarsen, Lego bouwsets, geschenkenboxen, tot de beste koffie en het leukste paar (ja zelfs vegan!) sokken. “Je vindt het allemaal in Brugge. Want: Brugge bruist. Hippe koffiebars, parels van modeadresjes, getalenteerde makers en culinaire topzaken maken van winkelen een feest”, aldus burgemeester Dirk De fauw en schepen Pablo Annys.

De cadeauspecial bestaat uit 24 kleurrijke pagina’s in handig krantenformaat. Er worden 45.000 exemplaren verspreid over de provincie en je kunt ze ook terugvinden in heel wat handelszaken en toerismepunten in het stadscentrum. Daarnaast is het magazine ook digitaal te lezen.

De drie shoppingmagazines en deze cadeauspecial zijn een initiatief van de Strategische Cel, afdeling Centrummanagement. Het uitbrengen van eigen magazines staat in het actieplan Retail & Horeca dat in 2020 voorgesteld werd.

Alle info op: www.brugge.be/83cadeautips

Foto©Persdienst Stad Brugge

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat