VBRO

Cheyenne Krijgsman geeft met HEY AMIGO startschot voor nieuwe stap in haar muzikale carrière

Ondanks dat Cheyenne Krijgsman nu pas haar allereerste eigen single uitbrengt heeft ze vanaf haar zevende levensjaar al behoorlijk veel muzikale ervaring opgedaan. Met name een hoofdrol in de musical Annie heeft haar veel landelijke bekendheid gebracht. Ze was te bewonderen op tv bij diverse programma’s, waaronder Koffietijd. Cheyenne besloot op een gegeven moment over te stappen naar zang en volgde zangles bij de befaamde Babette Labeij Music Academy die haar de fijne kneepjes van het vak leerde. Ze deed mee aan de talentenshow ‘We want More’ waar ze het tot de halve finale schopte. Ondertussen geeft ze zelf ook zangles aan een aantal zangers waaronder Pascal Smeenk. Via Pascal kwam Cheyenne in contact met producer Roy Otters waarmee ze de studio indook om haar nieuwe single Hey Amigo op te nemen.

Cheyenne: Als zangdocent van Pascal ging ik met hem mee naar de studio van ANRO Productions waar hij een lied ging inzingen. Ik kwam in gesprek met Roy en vertelde wat ik allemaal al gedaan had op muzikaal gebied. Roy gaf aan dat hij graag voor mij een nummer wilde produceren. Ik was op dat moment helemaal overdonderd. Toch vond ik het een enorme uitdaging. We hebben samen een stijl en een tekst bedacht die over de mooist momenten van het leven gaat. Ik ben heel erg blij dat we deze stap hebben gezet. Inmiddels komt Roy ook bij mij op zangles. Hoe leuk is dat. Bovendien zijn we ook al weer met de opvolger bezig.

De single Hey Amigo is te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Roy Otters, is te bewonderen op Youtube en de socials van Cheyenne.

RTV: Bertie Verplak. Tel: 0032 499 43 51 74 /verplakbertie@hotmail.com

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat