VBRO

Colinda en Daisy presenteren splinternieuwe single HIJ IS ZO STOUT

Colinda en Daisy zijn inmiddels bezig met hun tweede duettenjaar. Dat heeft ondertussen al geresulteerd in een groot aantal bewerkte covers die t.z.t. op een album geplaatst gaan worden. Het is dan ook zeer opmerkelijk te noemen dat ze nu met een splinternieuwe single komen die de aanstekelijke titel Hij is zo stout meekreeg. Zoals we ondertussen van moeder en dochter gewend zijn komen de spannendste onderwerpen aan bod. Deze keer blijken ze niet bestand te zijn tegen een wijntje en een mooie man. Toch maken die stoute dingen de dagen goed……Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio.

Colinda: Frank Verkooyen stuurde mij een paar weken geleden dit liedje. Nadat ik het aan Daisy en m’n man Guus liet horen waren ze allebei enthousiast. Het past ook wel bij ons. Aan het uitbrengen van duetjes met Daisy komt volgend jaar overigens een einde. Als er vraag naar is blijven we wel gewoon optreden. Ik ga zelf weer solo liedjes opnemen, waaronder een smartlap. Daarnaast duik ik ook nog met Frank Verkooyen de studio in voor een duet.

De single Hij is zo stout is vanaf 13 oktober 2022 (op de verjaardag van dochter Jacky) te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Colindaen Daisy.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat