VBRO

Colinda gaat met nieuwe single LATER KRIJG JE SPIJT terug naar haar roots

Later krijg je spijt. Dat zijn woorden die iedereen wel eens gebruikt als er onrecht aangedaan wordt. In sommige gevallen eindigt dat in een breuk die na verloop van tijd personen toch aan het denken zet. Colinda hoopt dat ze met haar nieuwe single Later krijg je spijt andere mensen zover kan krijgen om in ieder geval na te laten denken over wellicht stomme fouten die, achteraf gezien, op een andere manier opgelost hadden kunnen worden. Colinda gaat hier muzikaal gezien mee terug naar haar roots omdat het volkse lied altijd nog een plekje in haar hart heeft.

Colinda: De laatste jaren heb ik op muzikaal gebied al veel uitgeprobeerd. Mijn “manager” Roy vond dat het nu de juiste tijd was om met een gevoelig nummer te komen. Persoonlijk ben ik hier ook erg blij mee. Dit jaar ben ik voornemens om flink van me te laten horen en wil mijn fans verblijden met mooie liedjes. Daar is volgens mij wel behoefte aan. In ieder geval laat ik me van meerdere kanten horen. Daarvoor blijf ik vol tevredenheid samenwerken met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Wij kennen elkaar al tientallen jaren en weten wat we aan elkaar hebben. Daarvan krijg ik nooit spijt…..

De single Later krijg je spijt is vanaf 11 januari 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Colinda.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat