VBRO

CONCERT – SEBASTIAAN ONE NIGHT ONLY

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar was er in 2019 nieuws! Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder nam hij, dacht hij toen nog, eenmalig een single op. Op 28 augustus werd de single “Nu en dan” gelanceerd en was er weer aandacht voor zijn muziek.

Door deze aandacht werd, na nog wat digitale releases, besloten om weer serieus aan de slag te gaan en een echte productie te gaan maken. Producer Frank Verkooyen tekende voor de productie van het idee wat er lag en op 7 oktober 2020 kwam de cover “Hou me vast” uit, een oud Rob de Nijs nummer uit de jaren 80. Marcel Fisser verzorgde de gitaarpartijen en Dian Senders, die ook een periode backing vocal was bij Rob de Nijs, verzorgde het koorwerk voor deze uptempo plaat. Ruim 50 radiostations draaide de plaat en op Spotify ging de teller al ruim de 130.000 streams voorbij.

De samenwerking beviel goed en daarom besloot Sébastiaan om met het zelfde team een nieuwe plaat te maken, 28 april 2021 was hiervan de release en met de zelf geschreven plaat “Angeline” was er een bescheiden hitje geboren.

Op 24 November volgde de single “Vanavond is van jou” die er voor zorgde dat er wederom weer een hoop positieve reacties kwamen. De single zorgde ook voor diverse uitnodigingen bij diverse media. Na aanleiding van de uitzending van Stevens Podiumgasten werd besloten om het nummer “Verbreek de stilte” als digitale single uit te brengen, een mooie ballad die ook de andere kant van Sébastiaan laat zien.

Inmiddels zijn de uitgekomen singles tezamen goed voor ruim een half miljoen streams op Spotify. De nieuwe plaat “Zo Mooi” is net uit (1 juni) en de eerste reacties hierop zijn zeer positief!

In de afgelopen periode schreef Sébastiaan ook heel veel nieuwe stukken, zoveel dat er besloten is om nu eenmalig een eigen concert te geven. Vanavond hoor je voor de eerste keer, buiten de singles, 14 gloednieuwe nummers die samen met de live band, onder leiding van Alexander Broussard (van o.a. Crazy Piano’s, Najib Amhali, The Billy Joel experience), een geweldige avond zullen garanderen.

De avond is sowieso een hele speciale want er zal ook een live registratie van het gehele concert plaats vinden.

29 oktober 2022

theater open 19.30u. zaal open 20 u. aanvang 20.30 u.

pauze 20 min. eindtijd circa 22.15 u.

Kaarten: 15,75 euro (incl. ticketkosten en pauze drankje)

TE BESTELLEN VIA:

Het Veur Theater

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat