VBRO

Corry Geerlings lanceert ‘Ik zou alles willen geven’

Corry Geerlings is het wachten beu en wil net zoals vrijwel iedere artiest weer gewoon aan de slag om de normale gang van zaken te kunnen doen. Hij vindt de beperkingen die het coronavirus heeft veroorzaakt nu wel heel lang duren. Corry is geen persoon die bij de pakken neer gaat zitten, maar iemand die door wil gaan met het uitbrengen van nieuw repertoire. In The Boom Music Studio heeft hij recent niet één, maar twee producties laten maken door Frank Verkooyen. Binnenkort volgen er nog een paar vanwege zijn doelstelling om in december 2021 z’n derde album te lanceren.

Z’n nieuwe single ‘Ik zou alles willen geven’ is één van de onlangs opgenomen tracks. ‘Het idee om dit van oorsprong Duitstalig nummer om te toveren in het Nederlands is afkomstig van mijn moeder. Zij moedigde me aan om dit plaatje te beluisteren en vond het eigenlijk een heel leuk liedje. De tekst is geschreven door mijn plaatsgenoot Wim Roeffen. Hij is in Limburg een bekend persoon in de muziekwereld. Zijn oeuvre is breder dan alleen carnavalsmuziek, vandaar dat hij zich wil gaan richten op het schijven van Nederlandstalige liedjes. Omdat Wim inmiddels gepensioneerd is heeft hij daar alle tijd voor. Tijdens de opname van m’n nieuwe single was hij ook aanwezig in de studio. Daar heeft hij Frank Verkooyen leren kennen met als gevolg dat beiden wel iets zagen in een samenwerking. Wim heeft in Limburg al veel onderscheidingen in ontvangst mogen nemen en hoopt nu de rest van Nederland te veroveren met zijn geweldige teksten’, aldus Corry.

‘Ik zou alles willen geven’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 21 april 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat