VBRO

Corry Geerlings presenteert nieuwe single WIE HAD DAT OOIT GEDACHT

Wie had dat ooit gedacht….Dat gezegde wordt regelmatig genoemd als er iets gebeurd waar je alleen maar van kunt dromen. Alhoewel het de titel is van de nieuwe single van Corry Geerlings overkwam hem een dag voordat in Maaskantje het Mega Piraten Festijn plaats zou vinden wel iets heel opmerkelijks. Hij werd op 15 oktober jl. door een medewerker van RADIONL gebeld dat hij op het MPF mocht komen zingen. In eerste instantie zou hij die avond z’n clip opnemen, maar zo’n kans liet Corry natuurlijk niet schieten. Volgens hem kwam deze boeking op het juiste moment i.v.m. de release van ‘Wie had dat ooit gedacht’.

Corry neemt al enige tijd z’n liedjes op bij Frank Verkooyen die in De Meern de scepter zwaait over The Boom! Music Studio. ‘Je hoeft Frank eigenlijk maar weinig te zeggen. Ik vind dat hij één van de beste producers van Nederland is. Hij geeft z’n eigen draai aan de producties waardoor ze muzikaal voller worden. Van origine is ‘Wie had dat ooit gedacht’ een lied van de Duitse zanger Ramon Roselly. Het is overigens de tweede cover die ik uitbreng van hem. Mijn gevoel zegt dat ik z’n leukste twee nummers eruit heb gepikt. De Nederlandstalige tekst is geschreven door Wim Roeffen. Hij tovert de mooiste woorden uit z’n hoge hoed. Hij krijgt van mij altijd carte blanche zodat hij zich niet hoeft te beperken in z’n creativiteit. Dat heeft hij deze keer ook weer perfect uitgewerkt’, glundert Corry.

‘Wie had dat ooit gedacht’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 20 oktober 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip, opgenomen door Gieskes Media, is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat