VBRO

Corry Geerlings presenteert vol trots nieuwe single IK HEB MIJN HART AAN JOU VERLOREN

De kans is groot dat het aantal boekingen voor Corry Geerlings zal stijgen na de lancering van zijn nieuwe single Ik heb mijn hart aan jou verloren. Zijn voorgaande plaat verscheen in oktober 2021. Vanaf dat moment kwam Corry in een situatie terecht waardoor hij zich een tijdje volledig terugtrok. Zijn opa overleed aan de gevolgen van corona en op 6 december jl. kwam zijn vader om bij een auto-ongeluk. Dat nieuws kwam voor hem als een mokerslag binnen. Nadat hij in juli de draad weer langzaam had opgepakt kwam het idee op tafel om een nieuwe single uit te brengen waar zijn vader trots op zou zijn. Volgens Corry zijn alle ingrediënten hiervoor gebruikt.

Corry: Ik heb samen met tekstschrijver Wim Roeffen een van oorsprong Duitstalig lied onder handen genomen. Muzikaal gezien heeft het nummer dankzij Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio meer body gekregen. Het klinkt, mede door de koortjes en de toevoeging van de bas, erg modern voor een Nederlandstalige productie.

Ik heb mijn hart aan jou verloren, uitgebracht door TeamNL Music, is vanaf 7 september 2022 via de
streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip is enkele dagen later te bewonderen bij de bekende Tv-zenders en op YouTube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat