VBRO

DA IS SO VIEL LIEBE is de nieuwe single van Anita en Rene

Het duo Anita & René komt uit het Limburse Kerkrade en bestaat uit Anita Bonnema en René Krans Ze hebben onlangs een nieuwe single uitgebracht met de titel “Da is so viel liebe”. Ze hebben bewust weer voor een Duitstalig nummer gekozen omdat de liefde voor de Duitse schlager hun leven op muziekgebied beheerst. Beiden hebben hun sporen in de muziek inmiddels wel verdient. Anita was jarenlang het vocale gezicht van de bekende Limburgse band de “Mergelländer Buben mit Anita” en trompettist René kende veel succes met o.a. de “René Krans Band”. Zo toerde hij met zijn band met de bekende Duitse schlagerzanger Freddy Breck door U.S.A. en Canada en was hij vele jaren het vaste orkest bij het bekende Schlagerfestival van Dennie Christian in Kerkrade waar zij grote Duitse schlagerartiesten als o.a. Roy Black, Rex Gildo, Nicole en Jürgen Marcus begeleidden.

De muziek bracht hun jaren geleden bij elkaar. Hoewel de vonk toen privé ook oversprong duurde het nog een tijdje voordat zij samen een duo vormden. Na de single “Neem vandaag even vrij” bleek de muzikale “klik’ er te zijn en er verschenen diverse Duits-en Nederlandstalige singles van het duo. Het lied is geproduceerd door Leon de Bruijn en opgenomen bij Royal Music Productions.

“Da ist so viel liebe“ is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat