VBRO

Dakxs presenteert vrolijke zomersingle ‘Voor jou en voor mij’

Voor de 16-jarige Dakxs telt maar 1 ding en dat is vanaf heden alleen maar kwalitatief hoogstaande producties gaan opnemen. Daarvoor is het talent uit Krommenie een samenwerking aangegaan met Frank Verkooyen. Omdat Dakxs uit verschillende hoeken kreeg te horen dat de sound uit de befaamde The Boom! Music Studio perfect bij hem zou passen trok hij de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met Verkooyen. Tijdens de bespreking bleek dat Dakxs onder de indruk was van de talloze producties die Frank in de loop der jaren voor veel artiesten heeft gemaakt. Dakxs kreeg even later een demo te horen van een lied met Griekse invloeden. Het onderwerp vakantieliefde in combinatie met de muziek sprak Dakxs er aan.

Dakxs: ‘Veel leeftijdsgenoten zullen de komende maanden weer kriebels in hun buik krijgen als ze in Griekenland een kroeg bezoeken en oog in oog komen te staan met een Griekse godin. Als je na een tijdje weer huiswaarts keert is ze treurig. Dat is natuurlijk heel herkenbaar. We hebben geprobeerd om de verhaallijn in de clip uit te beelden. Daar is clipproducent Niels Horstman in geslaagd. Tijdens de opnamedag stond de zon hoog aan de hemel. Beter hadden we niet kunnen plannen. Ik heb het idee dat ik de juiste keuze heb gemaakt en hoop hiermee in één klap mijn naamsbekendheid te vergroten.’

“Voor jou en voor mij” is vanaf 14 juni 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Dakxs.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat