VBRO

Danilo komt met rustige versie van ‘Zijn het je ogen’

Precies een jaar geleden, in januari 2020, debuteerde Danilo in het televisieprogramma The Voice. Daar presenteerde hij o.a. de track ‘ Zijn het Je Ogen’ , nu niet als een up-tempo swing nummer zoals het origineel van Koos Alberts maar als een ballad! Tot nu was er een versie van bijna 2 minuten van deze titel maar de fans van Danilo bleven vragen naar het hele liedje in zijn eigen uitvoering.

Nú, een jaar na dato, lijkt de tijd rijp voor deze mooie ballad en wordt hij vanaf 30 december officieel uitgebracht als nieuwe single van Danilo.

Na het Voice avontuur heeft vanaf maart dit jaar de track ‘Vanaf Vandaag’ maandenlang in de Nederlandstalige hitlijsten gestaan. Werd bij deze titel, kort voordat corona toesloeg begin maart, een fantastische futuristische clip in Londen geschoten, wat nu nauwelijks meer is voor te stellen, de nieuwste clip van Danilo is op een heel eenvoudige maar gevoelige manier geschoten in een huiskamer-zetting gecombineerd met fragmenten in de buitenlucht waarbij zowel de ‘looks’ van Danilo als die van zijn tegenspeelster heel subtiel de boventoon voeren door de gevoelige regie.

‘Zijn Het Je Ogen’ is geschreven door de succesvolle hit-componisten Bart van der Post en Peter de Wijn die beiden verantwoordelijk waren voor de grootste hits van Koos. In 1988, kort na zijn dramatische auto-ongeluk, had Koos Alberts met deze titel een grote hit en kwam er mee tot nummer 16 in de Top 40!

Na zijn doorbraak in The Voice leek 2020 voor Danilo een geweldig succesvol jaar te gaan worden met een overvolle agenda, maar door crisis is de agenda van Danilo natuurlijk ook minimaal geworden, hoewel hij in de zomer nog wel heel succesvolle optredens in het Olympisch Stadion had door zijn medewerking aan de shows van ‘Een Amsterdamse Zomer’ .

Zowel Danilo als ook zijn platenmaatschappij NRGY Music zijn ervan overtuigd dat zodra de omstandigheden rond corona het weer toelaten er een geweldige toekomst voor hem ligt te wachten waarbij hij zijn zangtalenten kan tonen in spetterende optredens.

Tot die tijd blijft Danilo samen met zijn team binnen NRGY en producer Tom Peters enthousiast zoeken naar nieuwe hits om in het nieuwe jaar 2021 zoveel mogelijk in de schijnwerpers te kunnen blijven staan.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat