VBRO

Danilo Kuiters ontwikkelt zich als een volwaardige serieuze Nederlandstalige zanger

In juni 1990 hadden de Vlaamse broers Kris en Koen Wauters een enorme top 10 hit met de titel ‘Wil Niet Dat Je Weggaat’ onder de artiestennaam Clouseau. Als opvolger van de titel ‘Zijn Het Je Ogen’, waarmee hij succesvol was in The Voice van 2020, komt Danilo, 31 jaar na de hit van Clouseau, met een power ballad versie van deze hit ‘Wil Niet Dat Je Weggaat’. Op deze track hoor je Danilo ten voeten uit en is ook te horen hoe Danilo zich ontwikkeld heeft tot een volwaardige serieuze Nederlandstalige zanger.

De bijbehorende videoclip is bewust opgenomen bij de Zeelandbrug in de provincie Zeeland op 11 maart jl., de dag dat we aan de Nederlandse kust een storm hadden van windkracht 11! Deze storm zorgt er voor dat de clip een on-Nederlandse feel heeft gekregen waarin Danilo heel geloofwaardig de pijn van een voorbije liefde tot uitdrukking brengt.

Danilo en zijn platenmaatschappij NRGY Music zijn ervan overtuigd dat  deze track Danilo op een hoger niveau gaat brengen binnen de Nederlandstalige muziekwereld. Hoewel het op het eerste gehoor niet de makkelijkste track lijkt, zal deze titel in de zalen een enorm meezing effect teweeg gaan brengen zoals in de gouden dagen van Clouseau!

Danilo wacht vol verwachting, samen met zijn team van NRGY Music, op de dag dat de podia weer open zullen gaan later dit jaar en zal dan vol overtuiging zijn nieuwste hit gaan zingen: ‘Wil Niet Dat Je Weg Gaat’.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat