VBRO

Danique werkt toe naar haar eerste album

Enkele weken geleden lanceerde zangeres Danique haar nieuwe single ‘Een ware vriend’. Vanwege de aangescherpte coronaregels zijn een groot aantal promotionele afspraken die ze had gepland omgezet naar telefonische interviews. In ieder geval gaat de 22 jarige zangeres niet bij de pakken neer zitten. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en dat is even niet anders.

Samen met producer Niels Lingbeek heeft ze anderhalf jaar geleden de koers uitgestippeld die ze wil bewandelen. Danique geeft aan dat het in ieder geval een mix zal worden van volkse muziek en het levenslied. ‘Dat kan een wals zijn, een echte feestknaller of een rustig lied. Op mijn eerste geplande album welke in 2021 zal verschijnen staan in ieder geval al mijn uitgebrachte singles waaronder natuurlijk ook ‘Een ware vriend’. Binnenkort zing ik de laatste twee liedjes in. Ik hoop wel dat ik volgend jaar een groots opgezette releaseparty kan organiseren. Dat is dus nog even afwachten’, aldus Danique.

Er is bewust gekozen om geen videoclip bij ‘Een ware vriend’ op te nemen. ‘Het is een gezellig nummer. We willen de kracht van het lied gewoon houden Niet dat je ergens staat te zingen om een clip te moeten hebben. We doen het goed of niet……Die overweging hebben we gemaakt. Bij de volgende single hoop ik natuurlijk wel weer een clip te presenteren’, onthult Danique.

Meer info: https://www.facebook.com/zangeresdanique/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat