VBRO

Danny Heden en Fetty Nijboer toveren klassieker van het Holland duo om tot hedendaagse meezinger

De liefhebbers van het Nederlandstalige genre kennen hem natuurlijk allemaal, hij is onderhand zo’n beetje een eigen merk geworden, want Danny Heden uit Apeldoorn heeft een respectabel aantal succesvolle singles op zijn naam staan en over optredens heeft hij zeker niet te klagen. Bij een van zijn performances in het land raakte Danny bijzonder onder de indruk van collega-zangeres Fetty Nijboer uit Sneek die met haar feeling en stemgeluid de juiste snaar bij Danny wist te raken.

De indruk werd sterker en sterker en nadat hij Fetty een paar keer was tegengekomen kreeg hij het voorgevoel dat een samenwerking weleens goed zou kunnen uitpakken, dus trok hij de stoute schoenen aan om haar uit te nodigen samen een duet op te nemen. Fetty, die in het verleden al de nodige ervaring in het vak heeft opgedaan, was direct enthousiast en eensgezind besloten ze bij producer Manfred Jongenelis de studio in te duiken om n Trip Naar Niemandsland van het Holland duo om te toveren tot een hedendaagse meezinger.

Het resultaat van de single mag er zijn en samen met de videoclip van Cees Quakkelaar is het een product geworden om trots op te zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat