VBRO

Danny Roze brengt eerste eigen single ‘Het kleine meisje’ uit

Afgelopen zaterdagochtend is Danny Roze opnieuw vader geworden van dochtertje Alicia. Om te laten zien én horen dat hij na een tijdje van afwezigheid weer terug is in de entertainmentwereld leek het hem een goed idee om het nummer ‘Het kleine meisje’ van Jan Smit door producer Roy Otters van ANRO Productions in een nieuw jasje te laten gieten. Danny kende Roy nog niet, maar door goede ervaringen die een aantal bevriende zangers uit Zwolle met hem hadden vond hij de weg naar deze in Apeldoorn gevestigde opnamestudio. Danny hoopt dat hij zich met deze plaat weer op de kaart zet. Het is overigens officieel zijn allereerste single die hij heeft opgenomen. Een kleine 20 jaar geleden bracht hij wel een tweetal cover cd’s uit, die hem, met name in de regio Zwolle, redelijk wat optredens opleverde. Toch liep dat op enig moment spaak omdat zijn privéleven zeer lastig verliep. Hij kwam met justitie in aanraking en kwam op een gegeven moment vast te zitten. Inmiddels heeft hij z’n leventje weer helemaal op orde en is onlangs opnieuw begonnen met een nieuwe start.

Danny:’ Om deze comeback te vieren organiseer ik op zondag 10 september 2023 van 14.00 uur tot 16.00 uur een cd-presentatie bij Ons Café in Zwolle. Uiteraard zullen hier ook een aantal leuke gastartiesten bij aanwezig zijn. Ik heb wel gemerkt dat veel uitbaters van horecagelegenheden mij gemist hebben. Toen bekend werd dat ik de draad weer had opgepakt gingen de boekingen in een stroomversnelling. Tot eind juli ben ik overigens al volgeboekt. Dat geeft mij kracht en energie om er weer iets moois van te maken. Tijdens de opname bij Roy mocht ikzelf aangeven in welk vaatje het nummer gegoten moest worden. Omdat ik een fan ben van de accordeon mocht deze natuurlijk niet ontbreken. Ik weet nu al dat de opvolger ook bij Roy wordt opgenomen, maar eerst geef ik vol gas met m’n nieuwe single.

De single ‘Het kleine meisje’ is te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Roy Otters, is te bewonderen op Youtube en de socials van Danny Roze. Danny is te boeken via 06-2866 7654.

RTV: Bertie Verplak. Tel: 0032 499 43 51 74 /verplakbertie@hotmail.com

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat