VBRO

Danny Zuijderwijk laat geheel andere kant zien met gevoelige ballad ‘Hier bij mij’

Na vorig jaar de stap te hebben gezet met het opzetten van een eigen platenlabel genaamd Drop Music, is dit de derde single onder dit label. De 33-jarige zanger uit Leiden timmert al ruim 10 jaar aan de weg met zijn muziek. Na 2 albums en verschillende singles, is hij vorig jaar met een team van tekstschrijvers begonnen aan het maken van nieuw eigen materiaal.

‘Ik wilde eens iets anders, ik vind het werk in de studio en het creatief bezig zijn met muziek een van de leukste dingen die er is. Samen met Ger Oerlemans en 2 tekstschrijvers hebben we een aantal dagen zitten brainstormen en schrijven en hebben wij ons niet laten vangen in hokjes en daar kwamen hele creatieve ideeën uit. Van volks repertoire tot hedendaagse popliedjes’. Ook deze ballad ‘Hier bij mij’ is een resultaat van deze schrijfsessies. Een nummer wat totaal iets anders is dan wat ik in het verleden heb gemaakt, maar wat bij mij direct de juiste snaar raakte’, aldus Danny.

‘Hier bij mij’ is een gevoelige ballad die in principe over een lange afstandsrelatie gaat, maar in deze tijden ook gaat over het gemis van onze dierbaren die wij graag om ons heen zouden willen hebben. ‘Toen we bezig waren met deze plaat hadden we direct het gevoel dat dit wel een heel mooi en gevoelig liedje werd. Ondanks dat het totaal iets anders was dan dat ik tot nu toe heb gemaakt, wilde ik graag de uitdaging aangaan om eens een andere kant van mij te laten zien. Natuurlijk hoop ik dat mijn fans en luisteraars dit kunnen waarderen en dat we met deze plaat weer een grotere groep kunnen bereiken, die dit liedje met veel plezier zullen draaien en luisteren’.

Benieuwd naar dit liedje? Vanaf 12 februari is ‘Hier bij mij’ op alle bekende platforms te beluisteren en downloaden. De promotie wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat