VBRO

Dario en vrouw werken samen aan carrière

Dario is na drie jaar emotioneel sterk genoeg om het lied over zijn overleden moeder uit te brengen. De single ‘Waar is de tijd’ schreef hij in de zomer van 2019 en heeft hij vorige maand opgenomen.

Drie jaar geleden overleed Dario zijn moeder. Het verdriet om het heengaan van de vrouw die hem zesenvijftig jaar geleden het levenslicht schonk, was nog te groot. ”Daar ben ik heel eerlijk in”, aldus Dario. Vorig jaar zomer schreef hij het lied ‘Waar is de tijd’ en was er vorige maand klaar voor om deze op te nemen.

De tekst van zijn liedje, schreef Dario in het vliegtuig. ”Onderweg van Nederland naar Spanje, waar ik moest optreden.” Deed Dario bij vorige zelfgeschreven nummers soms dagen om tot goede coupletten en een refrein te komen, in het geval van het liedje voor zijn moeder had hij slechts minuten nodig. ”Ik dol niet als ik zeg dat de song binnen vijf minuten klaar was.”, aldus Dario.

Door het liedje niet langer voor zichzelf te houden, hoopt de geboren Amsterdammer dat de liefhebbers van zijn muziek er troost uit halen. ”Want er zijn genoeg mannen van mijn leeftijd die ook hun moeder moeten missen.” Vergelijken met de videoclip van zijn vorige nummers, heeft Dario voor het liedje dat recht uit zijn hart komt gekozen om de rust te bewaren. ”Het is een summier clipje geworden, wat opgenomen is in de duinen en op het strand van Hoek van Holland. Meer heeft die plaat ook niet nodig. Het had geen zin om er een hele poespas van te maken, met allemaal danseressen.” Bekijk de clip nu op Youtube: https://we.tl/t-LuyVQoqvah

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat