VBRO

Dat Feestzanger René ook serieus kan zijn blijkt uit z’n nieuwe single LAAT ME LOS

Het is bijna niet voor te stellen maar FEESTZANGER René blijkt ook een andere kant te hebben. Dat bewijst hij met z’n nieuwe single Laat me los. In de tien jaar dat René op de bühne staat is dit z’n eerste serieuze single. Het onderwerp spreekt René zelf ook aan en hij herkent er zichzelf ook wel een beetje in. Maar…..dat geldt voor heel veel mannen. De opnames vonden overigens zoals we van René gewend zijn plaats bij Kees Tel.

De boodschap van het lied is duidelijk. Je komt de liefde van je leven tegen. Na verloop van tijd krijg je het benauwd als je erachter komt dat je je vrijheid kwijtraakt. Je gaat liever aan de haal en het gras lijkt altijd groener aan de overkant. Je wilt weer vrij zijn, maar je kunt ook niet zonder hem of haar. En dan zeg je dingen tegen beter weten in.

Bij zo’n tekst hoort volgens René ook een serieuze clip. En die heb ik samen met mijn grote vriend William ten Kate opgenomen bij Theater De Lievekamp in Oss. Ze stelden het theater beschikbaar en verleenden alle medewerking. De sfeer die dat met zich meebracht past er gewoon bij. Geen toeters en bellen, maar gewoon 1 persoon op het podium die het verhaalt vertolkt…..en gelukkig ben ik die persoon, glundert René.

Laat me los, is vanaf 2 maart 2022 te streamen bij de bekende platforms. De clip, opgenomen door William ten Kate, is te bewonderen bij TV Oranje, Youtube én de socials van FEESTZANGER René.

RTV promotie: Jeanette de Wit.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat