VBRO

Davey van der Sluis werkt aan een geweldige comeback

Davey van der Sluis is al een aantal jaren actief in de muziekwereld. De door hem gelanceerde single in 2016 “Stop wacht blijf” is inmiddels een veel gevraagde song, maar van nieuwe muziek kwam het maar niet. TOT NU! Na zijn deelname aan Bloed, Zweet en Tranen en het succesprogramma Topper Gezocht is Davey een graag geziene gast op een feest.

Met zijn nieuwe single ‘Later komt de spijt’ werkt Davey aan een geweldige comeback ‘de zoektocht naar mijn muzikale identiteit is begonnen’ en het heeft me de nodige jaren gekost om de juiste mensen om me heen te verzamelen. Maar alles valt nu op zijn plek. Met ‘Later Komt De Spijt’ slaat Davey een nieuwe muzikale weg in en die bewandelt hij niet alleen. Het liedje bevat een lekker ontspannen sfeer en de melodielijn blijft lekker hangen’ aldus de 29-jarige zanger uit Erica die verder laat weten dat de single in samenwerking is met een nieuw label Delta Music BV.

Davey wil door! ‘Als je met nieuwe muziek komt moet het goed zijn en tot in de puntjes kloppen, kortom je moet een plan hebben’. Een goed team is het halve werk en die heeft hij gevonden in Jeroen Russchen en Robert Vredeveld van Vredeveld & Russchen Music. De ontspannen sfeer en het gevoel van ‘thuis’ komen zorgt ervoor dat ik samen met het label me kan focussen op nieuwe muziek. De videoclip is in handen van niemand minder dan Lennen Oldenbeuving. De tijd van Davey is aangebroken, hij heeft grote plannen en staat niet stil. Met nog nieuwe liedjes op de plank laat Davey zich de aankomende periode goed horen!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat