VBRO

De familie Knipping duikt samen de studio in….het resultaat…Geef de kinderen een Kerstfeest’

De familie Knipping is geboren en getogen in Nijmegen en volkszangers pur sang. Ze zijn al jaren geen onbekenden in het Nederlandse feestcircuit en treden zowel samen op als individueel. De liefde voor de muziek begint bij vader Jean die bekend staat als de “NEC-zanger”. Samen met Roderik van Kerkhof vormt hij het “Duo Abe” dat zich inzet voor goede doelen waaronder muzieklessen voor autistische kinderen. Naast het zingen heeft hij zich onderscheiden als tekstschrijver voor vele artiesten.

Het is duidelijk dat de liefde voor muziek van de familie in de genen zit. De broers Jean Jr. en Joey zijn twee handen op één buik, een broederliefde ten top! Van hun ouders hebben ze het Bourgondische gezelligheidsvirus meegekregen die ze in optredens ook altijd goed weten over te brengen op het publiek. Voeg bij de beide broers vader Jean toe en er ontstaat een muzikaal geheel wat zich resulteerde tot het gezamenlijk uitbrengen van een kerst-single.

Op de melodie van “Geef de kinderen een wereld” van Dana Winner en oorspronkelijk van de aria “Casta Diva” uit de opera Norma van Vincenzo Bellini heeft Jean Sr. een nieuwe tekst geschreven. Waylon van der Heijden heeft er een prachtige bewerking van gemaakt. Het nummer is opgenomen bij Goldfinger Music Productions.

De single is uitgebracht bij Zebra Music en te beluisteren en te downloaden op o.a. Spotify en Apple Music.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat