VBRO

De Wannebiezz komen met ultieme feelgood plaat WANT HET IS ZOMER

De astronomische zomer is begonnen en dat is voor de Wannebiezz het moment bij uitstek om hun nieuwe single uit te brengen. Waarom? Omdat dit absoluut de ZOMERHIT van 2023 is. Arie, Rocco en Gilles hebben een lied uit 1976, dat oorspronkelijk “You Know I Love You (Tu sais je t’aime)” heet, op het repertoire staan. Deze klassieker is in 1984 door André van Duin omgedoopt in “Want het is zomer” en de Wannebiezz hebben het, op een enkel zinnetje na, intact gelaten. Ze zien deze single dan ook als een eerbetoon aan een veelzijdig artiest, waar zij groot respect voor hebben. Dat André Rotterdammer van geboorte is maakt ze uiteraard extra trots.

De Wannebiezz hebben het liedje al enige tijd op het repertoire staan en keer op keer kregen ze de vraag waarom ze dit niet op single uitbrachten. Met een fantastische zomer in het vooruitzicht leek de tijd rijp om de daad bij het woord te voegen.

Nadat de Wannebiezz de opnames hadden afgerond, was André van Duin de allereerste die het beluisterde. Hij liet de mannen weten het een hele mooie versie te vinden en deze “goedkeuring van de meester” maakt de single extra bijzonder.

De sfeer van de melodie en de herkenbaarheid van de tekst zorgen voor een grote glimlach en een vrolijk gevoel waardoor je spontaan begint te dansen. Iedereen kent wel dat gevoel dat ineens alles lijkt te kloppen en je overvallen wordt door een moment van gelukzaligheid. Dat is precies wat deze single oproept. Arie, Rocco en Gilles hopen dan ook dat het een hele lange, mooie zomer wordt. De release van Want het is zomer wordt weer verzorgd door het label UltimateDisk en de plug door Nel van Olm.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat