VBRO

De ZOMERDROMEN van William Burg komen ongetwijfeld voor een aantal personen uit

Alles waar een man over kan dromen passeert de revue in de nieuwe single Zomerdromen van William Burg die ongetwijfeld tijdens de vakantieperiode voor een aantal personen zo maar de waarheid kan worden. Tijdens een prachtige zomerse dag zit je met een mooie dame op het terras. De liefde krijgt de overhand en tijdens een strandwandeling kras je beide beginletters met een groot hart in het zand. Als dan ook nog de avond verstrijkt en deze tijdens een zwoele nacht een vervolg krijgt, dan kun je wel stellen dat alle wensen zijn uitgekomen.

Al geruime tijd werkt William samen met Manfred Jongenelis. Ook voor deze productie is de alom bekende muziektovenaar uit Etten-Leur verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek. William gaf aan dat hij graag een zomerknaller met een gigantische beat eronder wilde hebben die bovendien interactie met het publiek moet uitlokken. Als ik op de bühne sta vind ik het ontzettend belangrijk dat er een soort verwevenheid ontstaat tussen mij en de mensen in de zaal of op het plein. De nieuwe single ‘Zomerdromen’ bevat al deze ingrediënten. Omdat ik een perfectionist ben moet gewoon alles kloppen. We hebben ook veel aandacht geschonken aan de clip die de verhaallijn uitbeeld. Die is zeker de moeite waard om te bekijken, meent William.

De Brabantse zanger zal op korte termijn wederom een afspraak inplannen bij Manfred Recordings vanwege de opname van de opvolger die op 2 september 2022 wordt gelanceerd. Een dag later vindt bij De Kentering in Rosmalen zijn uitgestelde concert plaats. Volgens William wordt het een bijzonder mooie plaat die geschikt is voor de donkere dagen.

De single Zomerdromen is verkrijgbaar vanaf 1 juli 2022 en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers, zal ter promotie van de single te zien zijn op Youtube en de socials van William.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat