VBRO

Dean Molenaar brengt na 5 jaar actief in de muziekwereld zijn eerste eigen single uit

Dat mond op mond-reclame nog steeds het beste werkt, blijkt wel uit de totstandkoming van de eerste eigen single ‘Rondje liefde’ die Dean Molenaar opnam bij Sonic Solutions. Op advies van collega-zanger Lesley Rosbach werd een afspraak gemaakt met producer Joris van Dijk. Heel vreemd was die ontmoeting echter niet omdat Dean vanwege het project ‘Haarlem zingt’ eerder in die studio was voor de opname van de gezamenlijke single ‘Samen sterk’.

Dean maakte namelijk deel uit van een groep zangers uit de Noord-Hollandse hoofdstad die zorginstellingen bezocht om de eenzame bewoners, die op dat moment vanwege corona geen visite mochten ontvangen, op te vrolijken met muziek. Tijdens dat gesprek gaf Dean aan dat hij fan was de gypsy gitaar en geniet van accordeongeluiden. Joris had nog, een door Pascal de Vormer geschreven lied, in de kast liggen die op een paar puntjes na voldeed aan de wensen van Dean. Na een paar aanpassingen kreeg de orkestband de juiste vorm en werd Dean uitgenodigd om het geheel in te zingen. Qua label werd Rood-Hit-Blauw geadviseerd om Dean en zijn single te gaan promoten en verder “in het licht te zetten”.

‘En ook met deze tip was ik heel erg blij. Het contact met Ronald Visch is echt top. Hij zit al jaren in het vak en weet waar hij het over heeft. Ik denk dat hij me wel een stukje hoger op de ladder kan brengen. Zelf treed ik al zo’n 5 jaar op en heb op diverse podia gestaan. Ik heb een aantal ideeën in m’n hoofd zitten die ik graag wil uitwerken, maar zover is het nu nog niet. We wachten eerst even af wat dit liedje gaat doen. De rest komt later wel’, meent Dean.

De CD-single ‘Rondje liefde’ is vanaf 9 februari 2022 verkrijgbaar. De gezellige videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat