VBRO

Dean Molenaar laat de accordeon weer klinken in nieuwe single EEN BLAUWE AVOND

Op het moment dat de nieuwe single Een blauwe avond van Dean Molenaar gelanceerd wordt zet de Noord-Hollandse zanger weer voet op Nederlandse bodem. Van 14 t/m 19 maart was hij een van de artiesten die op de flyer stond van Stamcafe Torrremolinos in verband met de STAMCAFE FEESTWEEK. Daarnaast mocht hij ook nog optreden bij een Gender Reveal party in Spanje. Volgens Dean maken dat soort uitstapjes het artiestenvak extra leuk. Overigens was Dean niet de enigste artiest uit de Rood-Hit-Blauw stal die geboekt was voor de feestweek. Ook Justen de Wildt blijkt daar een graag geziene artiest te zijn. Heel toevallig verscheen ook de nieuwe single van Justen Voorlopig op het platenlabel van Ronald Visch.

Dean: Ik heb ondertussen twee eigen singles uitgebracht, te weten Rondje Liefde en Alles wat ik doe. De eerste was een kroegenkneiter en de tweede een zomers plaatje. Ik heb gemerkt dat ik vaak geboekt wordt door Rondje Liefde. Het publiek kent mij inmiddels van dit nummer. Dat is ook de reden dat ik wederom met Pascal de Vormer contact opnam om in die stijl een opvolger te maken. Hij krijgt van mij de vrije hand en dat is aan hem wel toevertrouwd. Samen met Peter de Wijn, alias P. Pruysenaere, heeft hij de tekst geschreven en de melodielijn bedacht die uiteindelijk door het team van Sonic Solutions is uitgewerkt tot een vrolijke plaat. Ik moet eerlijk zeggen dat dat heel goed gelukt is. Omdat ik een enorme fan ben van accordeonklanken is deze natuurlijk ruimschoots aanwezig. Ook de live gitaarpartijen en het achtergrondkoortje maken het geheel compleet af.

De CD-single Een blauwe avond is vanaf 10 Mei 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal in een later stadium ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Boek Dean Molenaar hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat