VBRO

Debuutsingle WEG MET DE EENZAAMHEID van Mitchell Schipper zet zijn naam op de kaart

De fans van Mitchell Schipper die aanwezig waren bij de releaseparty van zijn nieuwe single Weg met de eenzaamheid die plaatsvond bij Feestcafe t Kraaienest in Medemblik kwamen na het horen van de accordeonklanken waarmee het nummer start meteen in de juiste stemming. Bij het grote publiek is Mitchell echter nog niet bekend, maar daar kan met deze feestknaller zo maar verandering inkomen. Door de samenwerking met Ronald Visch van RoodHitBlauw producties worden er ladders geplaatst die hem een stapje hoger kunnen brengen. Daarnaast zal ook zijn naamsbekendheid gaan groeien en dat is een van de belangrijkste punten waar hard aan gewerkt gaat worden.

Ondertussen is de 21 jarige zanger uit Medemblik al een jaar of twee actief in de muziekwereld en treedt af en toe ook al op in de regio Noord-Holland. Onlangs werd hij buiten de provinciegrens al geboekt voor een optreden in Drenthe. Op het podium zingt hij voornamelijk bekende volksnummers en is gespecialiseerd in Amsterdamse medleys van zowel nieuwe- als oude liedjes. Het zal een kwestie van tijd zijn dat Mitchell landelijk geboekt gaat worden, maar het team dat hem begeleidt heeft daar alle vertrouwen in.

Mitchell: Omdat ik het meteen goed wilde aanpakken zocht ik een betrouwbare partner die me op weg wilde helpen. Op Facebook zie ik vaak de naam RoodHitBlauw voorbijkomen. Ik nam contact met hen op en werd uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Van beide kanten was er een klik en dat heeft er mede voor gezorgd dat ik in contact werd gebracht met het team van Sonic Solutions. Ik gaf mijn muzikale voorkeur aan en mocht aan tekstschrijver Hans Louws aangeven waarover ik wilde zingen. De demo die ik van hem kreeg klonk al veelbelovend. Ik gaf hem de opdracht om deze door te sturen naar Sonic Solutions. Zij hebben er een prachtig arrangement bij gemaakt zodat mijn eerste single bol staat van gezellige klanken. Ik vind de woordkeuze die Hans bedacht heeft heel bijzonder. Hij heeft een vrolijke tekst geschreven met zinnen die goed bij elkaar passen. Met het eindproduct ben ik vervolgens teruggegaan naar Ronald Visch en heb een handtekening gezet onder de zakelijke overeenkomst. Dat het niet bij een single zal blijven staat nu al vast.

De CD single Weg met de eenzaamheid is vanaf 26 april 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door The clip Academy zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Boek Mitchell Schipper hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat