VBRO

Denans voelt zich helemaal te gek vandaag

“Ik voel me helemaal te gek vandaag” dat is de titel van het nieuwe liedje van Denans. Zoals we van hem gewend zijn is het een meezinger die niet meer uit je hoofd gaat wanneer je het eenmaal hebt gehoord. In 1977 nam Ton van Kluyve dit liedje op. Een paar jaar later begon Denans zijn DJ carrière en dit was een veelgevraagd liedje wanneer hij op een feest aan het draaien was met zijn Calypso Drive-In show. “Ik voel me helemaal te gek vandaag” stond al jaren op de “to do remakelist” van de uit Breda afkomstige entertainer.

“Met Randy Watzeels van RWM studio is hard gewerkt om “Ik voel me helemaal te gek vandaag” in een 2022 jasje te steken. We moeten zeggen dat het een zeer geslaagde productie is geworden”, aldus Denans.

Zeker in deze coronatijd is het lastig voor iedereen om positief te blijven. Maar niet voor Denans. Carnaval 2022 zal nog niet zijn als we gewend zijn maar zoals Denans altijd zegt, we kunnen zelf altijd de slingers ophangen. Daar waar plezier in het uitgaansleven even pas op de plaats moet maken, komen er momenten in de plaats die anders maar niet minder waardevol kunnen zijn. Ook daar zullen dagen voorkomen waarin we uit volle borst kunnen zingen: “Ik voel me helemaal te gek vandaag.”

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat