VBRO

Dennis en Sheréna slaan handen ineen en presenteren DIE ENE NACHT

Zowel Dennis als Sheréna zijn er van overtuigd dat, de handen die ze ineen hebben geslagen om in eerste instantie als gelegenheidsduo voet op Nederlandse bodem te zetten, uit kan groeien tot iets heel moois. De twee Brabantse artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens optredens in de regio. Bij een evenement op een vakantiepark ontstond het idee om samen een duet uit te brengen. Om dit te realiseren namen ze contact op met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern, waar Dennis al eerder twee singles heeft opgenomen. Hun eerste duetsingle Die ene nacht is dan ook meteen een liedje waarvan het refrein in je hoofd blijft hangen. Ze hopen hiermee een goede indruk bij het publiek achter te laten. Als het aan Dennis & Sheréna ligt zal het ook zeker niet bij deze ene single blijven.

Dennis en Sheréna gingen samen op zoek naar een geschikt lied en kwamen bij toeval een clip tegen welke vanaf het eerste moment hun enthousiasme wekte. Frank Verkooyen heeft van een soloplaat een duet weten te maken, welke heel bijzonder is en ontzettend goed in het gehoor ligt.

De single Die ene nacht is vanaf 2 november 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat