VBRO

Dennis Jones blaast zijn debuutsingle uit 1988 nieuw leven in

In 1988 bracht Dennis Jones zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit, waarmee hij de TROS Paradeplaat én zijn allereerste hitnotering in de Nederlandse Top 40 behaalde. Het was juni 1988, toen Dennis samen met André Hazes, Tatjana en Grant & Forsyth als een van de enige vier Nederlandse producties in deze legendarische hitlijst vertegenwoordigd was.

Nu, in 2021, blaast Dennis Jones zijn eerste hit ‘Don’t Wanna Give Up’ nieuw leven in, samen met de Argentijnse Nu-Disco producer Ladies On Mars, bekend van remixen van o.a. disco queen Donna Summer, Billy Ocean, Patrick Cowley & Sylvester en vele andere disco legendes. “Ladies On Mars heeft zich duidelijk laten inspireren door de ‘80’s grooves van Imagination’s ‘Just An Illusion’ voor deze remix. Heerlijk… ik groeide op met die muziek en kocht vroeger de platen van Imagination. Zo gaaf om dat nu in mijn liedje terug te horen” reageert Dennis enthousiast. Naast zijn Nederlandstalige releases is ‘Don’t Wanna Give Up (Ladies On Mars Remix)’ alweer de vierde release in de samenwerking van Dennis Jones en Ladies On Mars, en er zal meer volgen. “Ik volg hiermee mijn hart. Ik ben opgegroeid met de disco en dance muziek van eind jaren ’70/begin jaren ’80. Voor mij is deze muziek nooit weg geweest, en tegenwoordig scoren grote acts zoals Purple Disco Machine en Dua Lipa mega hits onder het mom van ‘Nu-Disco’ waarmee bewezen wordt dat disco nog steeds leeft als nooit tevoren.” vervolgt Dennis.

33 jaar na zijn eerste Top 40 hit timmert Dennis nog steeds aan de weg en weet met ‘Don’t Wanna Give Up (Ladies On Mars Remix)’ op overtuigende wijze een remix van zijn eerste hit neer te zetten. Hiermee laat hij zien dat hij na 33 jaar nog steeds aanwezig is in de Nederlandse muziekscene.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat