VBRO

Dennis van Dam maakt Nederland Loco Loco

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single Cést la vie komt Dennis van Dam nu met een nieuwe geweldig lekkere zomerse single Loco Loco. De afgelopen 2 maanden was het podium op en podium af voor de enthousiaste Hellendoorner. Op elke radiostation was Dennis te horen met zijn zomerhit Cést la vie.

In vrijwel elke hitlijst heeft de single gestaan, en op Spotify gaat het nummer richting een half miljoen streams. Viral 50, Spotify en ook wekenlang in de top 10 op ITunes, kortom, het kon allemaal niet op. “Ik wist niet wat me overkwam” aldus Dennis.

Hoewel de single Cest la vie door knalt met duizenden streams per dag is het gewoon een feit dat Dennis niet kan niet stilzitten en is zeer verrassend nu al weer de studio ingedoken met het zelfde team. Een geweldig pakkende refrein die niet snel uit je hoofd gaat, begint inmiddels een handelsmerk te worden lacht Dennis. Pascal de Vormer en Peter Pruysenaere hebben de pen weer op papier gezet en de single Loco Loco was een feit. Kees Tel heeft Loco Loco wederom in een heerlijke C’est la vie jasje gegoten.

In een spetterende videoclip met danseressen van Karin Heesbeen op het strand met ondergaande zon, hoopt Dennis jullie net zo gek (Loco Loco) te maken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat