VBRO

Dennis van Dijkhuizen lanceert catchy zomerplaat MAAR ONDANKS ALLES

De Enschedese zanger Dennis van Dijkhuizen is bekend van liedjes als Onder je balustrade en Parla mi d’amore. De catchy opvolger is een vrolijke, zomerse plaat met de titel Maar ondanks alles.

Er was al langere tijd vraag van de fans om weer eens wat liedjes in het volkse segment uit te brengen. Mijn broer Stefan kwam met het idee om een oud liedje uit 1981 in een nieuw jasje te steken. Voor de productie van deze single ging ik opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Gerto Heupink uit Enschede, aldus de sympathieke Dennis.

Bij dit liedje hebben de fans niks te klagen. Op en top volks en een lekkere sound. Het koor is ingezongen door Cindy Oudshoorn en Daniel Metz is verantwoordelijk voor de accordeonpartij. Het liedje wordt wederom uitgebracht onder Jamie-Lynn records.

Maar ondanks alles slaat niet op mijn eigen situatie, maar gaat over een meisje die niet veel wil, maar waar haar man ondanks alles onvoorwaardelijk van houdt. Aangezien de originele 1981 versie van het liedje door een meisje van nog geen 18 jaar werd ingezongen, heb ik de tekst hier en daar aangepast.

Mijn ambitie is om ooit eens een bescheiden hitje te krijgen, waardoor hopelijk mijn bekendheid groeit en de boekingen nog meer toenemen. Daarnaast imiteer ik typetjes van bekende Nederlanders. Vorig jaar mocht ik al eens meedoen aan het Tv-programma De casting kantine, glundert Dennis.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat