VBRO

Dennis van Dijkhuizen presenteert vrolijke uptempo najaarsplaat

Dennis van Dijkhuizen o.a. bekend van Onder je balustradeParla mi d’amore en vele andere liedjes, komt met een vrolijke najaarsplaat plaat getiteld VANAVOND Feestversie 2022.

Na zijn breed opgepikte zomerhit Maar ondanks alles, is het een goede opvolger in het volkse segment. Het betreft een eigen liedje uit 2017 die in een eigentijds, feestelijk jasje is gestoken. Dennis liep al langer met dit idee rond en vond het nu de juiste tijd zo vlak voor de carnaval. De tekst en muziek zijn gemaakt door Bram Koning en Jeroen Dirksen. Het liedje is opgenomen in de Music Experience studio te Zaandam. De single wordt uitgebracht onder Jamie-Lynn records en de RTV-promotie wordt verzorgd door UlimateDisk.

VANAVOND slaat niet op mijn eigen situatie, maar gaat over de liefde van een man voor een bloedmooi meisje die hij niet durft aan te spreken. Met champagne en rode rozen hoopt hij haar te verleiden tot een lange nacht samen, aldus Dennis.

Mijn ambitie is om ooit eens een bescheiden hitje te krijgen, waardoor hopelijk mijn bekendheid groeit en de boekingen nog meer toenemen. Daarnaast imiteer ik typetjes van bekende Nederlanders. Vorig jaar mocht ik al eens meedoen aan het Tv-programma De Casting Kantine, vertelt Dennis.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat