VBRO

Denny de Klerk lanceert als voorloper van zijn debuutalbum uptempo single HEEL MIJN HART

In de aanloop van zijn debuutalbum presenteert Denny de Klerk de gelijknamige single Heel mijn hart. Vol trots brengt hij die uit bij RoodHitBlauw producties. Vooruitlopend op het album meldt Denny dat het een gevarieerde verzamelaar wordt waarop natuurlijk zijn voorgaande singles geplaatst worden met daarnaast een aantal nieuwe verrassende liedjes waaronder een ballade. De albumpresentatie vindt overigens plaats op zondag 7 mei 2023 bij Studio Westpoort in Amsterdam. Meewerkende artiesten zijn Jeff van Vliet, Leo Nardell, Danny Nicolay, Ramon Beense, Het Amsterdams Volkskoor, De Partybrigade, Pierre Biesterveld, Niels Bode, Devon Donavan en Ivonne van Hattem. De aanvang is vanaf 15.00 uur. De entree is gratis en dat geldt ook voor het parkeren.

Denny besprak met het producerteam van Sonic Solutions dat hij eigenlijk een keer heel iets anders wilde dan een kroegenhit of een cover. Als voorbeeld noemde het nummer Zin in jou waarmee Yves Berendse zes jaar geleden gigantisch mee scoorde. Tekstschrijver Hans Louws kreeg de vrije hand en dat is iets dat aan hem wel toevertrouwd is. Hans blinkt uit in het bedenken van liedjes waarin de liefde centraal staat. Denny was erg blij met het concept die over de verrassing in zijn leven ging. Het arrangement is vervolgens gemaakt door Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen. Voor deze swingende productie zijn tal van live instrumenten gebruikt. Met name de blazers spelen daarbij een belangrijke rol. Al met al is iedereen die betrokken was bij deze single heel benieuwd naar de reacties die het nummer ongetwijfeld zal opleveren. Als blijkt dat deze stijl ook voor Denny een schot in de roos is, dan is het einde nog lang niet in zicht voor deze spontane, uit Haarlem afkomstige, entertainer.

De CD- single Heel mijn hart is vanaf 19 april 2023 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Joey, Filmcreatie, is te bewonderen bij de TVzenders en op Youtube.

Boek Danny de Klerk hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat