VBRO

Denys maakt feestversie van Guus kom naar Huus in Achterhoeks dialect

Die heerlijke authentieke tekst is onveranderd, maar de beat is omgetoverd tot een heerlijke eigentijdse feestplaat die jong en oud aanspreekt! Iedereen kent wel de hit “Guus kom naar huus” van Alexander Curly. Anno 2021 heeft zanger Denys (red. Dennis Rietberg) een fantastische feestversie gemaakt van deze evergreen.

Samen met producer André Kooiman ontstond idee om een Achterhoekse dialect feestversie te maken van deze hit. Al snel hadden beiden muzikanten het gevoel dat dit iets heel leuks is voor het feestpubliek. Daarom is besloten dit ook als single uit te brengen met bijbehorende videoclip die werd opgenomen in een boerenschuur tussen de koeien.

Eerder had Denys al veel succes met zijn eigen singles; “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” en “Jonge god van 50” waarmee hij veel radio airplay kreeg. Alle producties en arrangementen zijn in de studio van Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer gemaakt.

Het nummer “Guus kom naar huus” verschijnt op alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De videoclip is vanaf dan ook te zien via o.a. Youtube en TV Oranje. Deze werd gemaakt door Robert Vegt van ‘Thuis in Holland’ met dank aan de casting van de ‘achterbuurt’.

De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze feestplaat heeft Denys een schitterende feestplaat gemaakt die wel eens heel goed kan gaan aanslaan bij de fans van het Nederlandse feest repertoire! Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat