VBRO

Derymie Ypey debuteert met ‘Voel jij wat ik voel’

Als je vader als Nederlandstalige zanger al jaren ontzettend populair is en de éne na de andere hit weet te scoren kun je nagaan dat er in de woonwagen van de desbetreffende entertainer Jaman heel vaak over muziek is en nog steeds wordt gesproken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat zijn 21-jarige zoon Derymie ‘besmet’ is geraakt met het zangvirus. Omdat hij zich wel wil onderscheiden als zanger nam hij  op advies van Jaman contact op met de talentvolle jonge producer en tekstschrijver Juan Richard die in Almelo de VolksRockMusic studio  beheert. Juan en Jaman hebben vervolgens zijn debuutsingle ‘Voel jij wat ik voel’ geschreven die bij JM Music verschijnt.

Derymie: ‘Er wordt tegenwoordig zoveel muziek uitgebracht op Nederlandstalig gebied dat best veel op elkaar lijkt. Ik ben een jonge gast en wil eigenlijk meerdere doelgroepen bereiken. Ik denk dat de sound van deze vlotte plaat, die voor zowel jong- als iets ouder publiek geschikt is, echt iets is waar ik jaren mee vooruit kan. Ik zie het dan ook als een soort handtekening. Ik ben ook heel erg blij dat mijn vader me in contact heeft gebracht met Juan Richard. Hij voelt exact aan welk doel ik me voor ogen heb gesteld. Als je me een jaar geleden had gevraagd of ik al dacht aan het uitbrengen van een eigen single, had ik dit waarschijnlijk met nee beantwoord. Door de filmpjes die ik op TikTok had geplaatst is alles in een stroomversnelling gekomen. Sommige items zijn al meer dan een miljoen keer bekeken. Dat is echt ongekend. Mijn vader is daar supertrots op en hij heeft me weten te overtuigen om nu door te pakken.’

De single ‘Voel jij wat ik voel’ is verkrijgbaar vanaf 25 augustus 2023. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Derymie. De beelden hiervan zijn op 6 locaties geschoten. Het draaiboek heeft Derymie zelf geschreven.

Derymie is te volgen via

Facebook: https://www.facebook.com/derymie.ypey

Instagram:https://www.instagram.com/officieel.zangerderymie/

TikTok:  https://www.tiktok.com/@zangerderymie

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat