VBRO

Die Hollander scoren HIT met GLORY GLORY SUPERMAX

‘Glory Glory Super Max’ van Die Holländer kan wel eens een nieuw Nederlands volkslied gaan worden. Na een afwezigheid van 35 jaar vond onlangs een nieuwe editie plaats van de Grand Prix in Zandvoort. Dat was voor Santa Rosa zanger Wim Vogels reden om een tekst te schrijven op de melodielijn van ‘Glory Glory Hallelujah’. Samen met producer Kees Tel heeft Willem dit lied uitgewerkt. Het lied dat door Die Holländer wordt gezongen wordt uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label.

Het Duo dat door platenbaas Ronald Visch werd gepresenteerd, voelt zich zeer vereerd dat Wim hen gevraagd heeft om deze single op te nemen. ‘Wim Vogels is absoluut geen onbekende in de muziekwereld. Hij heeft destijds voor het Nederlandse elftal ‘Viva Hollandia’ geschreven. Nog steeds is dat lied een evergreen die je over 20 jaar nog meezingt. Hoe mooi zou het zijn als dat ook met ‘Glory Glory Super Maxi’ gaat gebeuren. Wij zijn ervan overtuigt dat wanneer het nummer uit de speakers knalt tijdens de race, het publiek op de tribune helemaal uit het dak gaat. Het is geen Max Verstappen lied, maar een lied voor het volk’, onthullen Martino en Laura.

Een gedeelte van de singleopbrengst wordt gedoneerd aan de Prinses Maxima Stichting van voormalig autocoureur Robert Doornbos. Deze stichting zet zich in voor kinderen met kanker. Bij de dochter van Robert werd 3 jaar geleden een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Na een zware behandeling is Jara gelukkig gezond verklaard. ‘Laten we hopen dat we een mooi bedrag aan hem kunnen overhandigen. We denken dat iedereen dit erg kan waarderen’, aldus ‘Die Holländer’.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat