VBRO

Die Hollander verrassen met Summer Remix ALLES KOMT GOED. De agenda staat open voor boekingen!

De kreet Alles komt goed is uiteraard zeer toepasselijk in de huidige tijd. De laatste Corona perikelen zullen vlot achter ons worden gelaten. 

Die Hollander (Laura en Martino) hebben dit lied enige tijd geleden uitgebracht. Het lied heeft als basis Cordula Grun een enorme Apres Ski hit in Duitsland en massaal meegezongen tijdens de bierfesten in Munchen. Het refrein zo aanstekelijk dat het direct in je hoofd bijft hangen. Het is tijd voor de  Summer Remix versie.

 Die Hollander brengen diverse liedje uit in de alom bekende Mallorca Sound. Er zijn al afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland. Het Nederlandse duo gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen (wintersport – en zomervakantie) voor succes.

Party-Feest act Die Hollander zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Partys, Bedrijfsfeesten, Après ski partys en uiteraard de Oktoberfesten. Die Hollander een duo met een speciale Hollandse uitstraling.

Rood-Hit-Blauw Producties behartigt het management, regelt de exclusieve boekingen en brengt de platen uit van Die Hollander uit op haar platenlabel. 

Linkjes:

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/die-hollander/

Youtube:  https://youtu.be/9oDFCLDQDb0

Spotify: https://open.spotify.com/track/0IihhdlQwiyJcLvwx8u0ZL?si=0430c9f5e518430a

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat