VBRO

Diego Holzken heeft met LAAT ME NIET LANGER DROMEN een echte nazomer hit in handen

Bijna zes jaar geleden dook de naam Diego Holzken voor het eerst op in Nederland. Met de destijds gekozen sound heeft hij inmiddels een eigen identiteit weten op te bouwen. Zijn populariteit heeft een enorme wending genomen en met elke plaat die vanaf dat moment werd gelanceerd had Diego succes. De vrolijke klanken van z’n nieuwe single Laat Me Niet Langer Dromen zullen de komende weken ongetwijfeld veelvuldig te horen zijn bij de Nederlandstalige radiostations.

Vanaf het begin van zijn muzikale carrière werkt Diego al samen met producer Manfred Jongenelis. Laatstgenoemde weet precies wat Diego van hem verlangt, namelijk makkelijk mee te zingen, dansbaar én het geheel moet blijven hangen. Die ingrediënten vormen ook de basis van zijn nieuwe nazomer hit.

Diego: Mijn fans overspoelden me met berichtjes met de vraag wanneer ik weer met een nieuwe single zou komen. Ik belde met Manfred en gaf aan dat het moment daar was om een opvolger voor ‘Mijn loterij’ te produceren. Die single dateert uit juni 2021, dus het werd echt tijd voor iets nieuws. Tekstschrijver Carlo Verkooijen heeft heel goed naar al mijn voorgaande liedjes geluisterd en weet dus dat ik graag over het vrouwelijk schoon zing. De eerste zinnen “Jouw lippen, jouw ogen, jij laat het bloed in mij steeds weer sneller stromen. Ik wil je, ik voel je, een heerlijk gevoel, ik kan er niet aan ontkomen” zullen op het netvlies van m’n fans gebrand worden. Uiteraard ontbreken de herkenbare accordeonklanken waar Jongenelis om bekend staat, ook niet.

Laat Me Niet Langer Dromen is vanaf 2 september 2022 te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers, bij Mango’s Beach Bar Zandvoort is te bewonderen op Youtube en de social mediakanalen van Diego.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat