VBRO

Dik en Gezellig geven WORDT ER NOG GEZOPEN een enorme facelift

Op 1 februari jl. maakten de mannen van de Dik en Gezellig via Facebook bekend dat er toffe dingen aan zaten te komen. Kort daarvoor vond er in Nijkerk naast een fotoshoot een brainstormsessie plaats over de doelstellingen voor dit jaar. Het plan om flink uit te gaan pakken met 3 tot 4 singles kan gehaald worden door een strakke planning. Tijdens het overleg werd het idee geopperd om het oude bestaande nummer Wordt er nog gezopen of hoe zit dat? te coveren in een vette uitvoering. In de Crowd studio (producer dj Galaga) werd dit lied onlangs opgenomen.

Hij was ook verantwoordelijk voor de remix van Boeruh! en bewerking van Ome Jan. De originele tekst is grotendeels overeind gebleven, maar met de gigantische beat eronder is het nummer omgetoverd tot een feestplaat van jewelste. En dat is precies wat Dik en Gezellig wil uitstralen. De mannen hebben in het verleden al bewezen dat het dak eraf gaat als zij op het podium staan. Met deze nieuwe plaat, die verschijnt bij RoodHitBlauw producties, zullen diverse feesttenten en kroegen trillen op hun grondvesten.

Wat je kunt verwachten als je Dik en Gezellig boekt is te zien in de clip die in een kroeg is opgenomen. Samen met een groot aantal gasten zorgen ze weer voor een gekkenhuis.

De CDsingle Wordt er nog gezopen is vanaf 20 april 2022 overal verkrijgbaar. De clip, geproduceerd door Joey van Filmcreatie zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat