VBRO

Donny Ponsen laat met LAAT MIJ MAAR ALLEEN horen dat hij echt van alle markten thuis

Met z’n nieuwe single Laat Mij Maar Alleen laat Donny Ponsen horen dat hij echt van alle markten thuis is. Als je de track opstart lijkt het wel of je in een theater zit waar een prachtig pianoconcert plaatsvindt. Als je dan even later ook nog getrakteerd wordt op live strijkers en je aandachtig naar de tekst luistert begrijp je waarom Donny ontzettend blij is met deze productie uit de keuken van Manfred Recordings uit Etten-Leur.

Volgens Donny past de gekozen stijl meer bij deze tijd. Het zit tussen het volkse en het poppy in. Ik was al een tijdje op zoek naar eigen liedjes en werd door mijn promotor Nel van Olm in contact gebracht met de muzikale duizendpoot Billy Dans. Ik kreeg een aantal demo’s opgestuurd waarvan de eerste me meteen al pakte. Het voelde goed en ik herkende me er zelf in. De keuze was snel gemaakt, onthult Donny.

Zoals gewoonlijk toog de 29-jarige zoon van volkszanger Rinus Ponsen naar producer Manfred Jongenelis. Hij omschrijft hem als een echte genie die begrijpt wat hij wil. Ondanks dat het een uur rijden is van z’n woonplaats Nootdorp naar Etten-Leur heeft Donny dat er graag voor over. Stap voor stap komt hij steeds hoger op de ladder.

Naast Manfred is ook Robby Langendorff dicht betrokken bij de carrière van Donny. Met name het ‘in beeld blijven’ is volgens Robby heel erg belangrijk. Dat zal hij de komende tijd dan ook volop doen. Twee dagen na de release staat hij in de line-up van het TV Programma Toppers van Oranje in Raamsdonksveer. Daarnaast zal hij ook diverse radiostations bezoeken.

Laat Mij Maar Alleen is te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Frank Swenne van Apex Audio Visuals, is te bewonderen op YouTube en de socials van Donny.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat