VBRO

Droom komt uit voor Avie

De 25 jarige Avie, aka Annemiek Vendelmans, begon al vroeg met zingen. Vanaf haar 7e in het kerkkoor, daarna volgde het jeugdkoor en trad ze, solo of in een koor, regelmatig op voor publiek. Ze deed mee aan kerstconcerten, talentenjachten en musicals, was leadzangeres in verschillende coverbands, waaronder de bekende partyband Proost!, en deed mee aan Idols en Beat it! Haar talent is zeer veelzijdig, ze zingt pop, klassiek, maar ook jazz en dat alles ook nog eens in verschillende talen. Kortom, aan talent ontbreekt het Avie niet.

Naast haar werk als Vocal Coach is ze afgestudeerd Docente tweede graads Bedrijfseconomie. Maar zingen is en blijft haar grootste passie. Een goede vriendin wees haar op ‘Liedje Zoekt Artiest’ waarin Radio Veronica Inside op zoek gaat naar de juiste zanger/es bij een liedje. Avie besloot mee te doen, want je weet maar nooit, en tot haar eigen verbazing won ze de wedstrijd glansrijk.

Het nummer ‘Zomerzon’ is geschreven door Ferry van Leeuwen en Giovanni Caminita. Haar grote droom is door te breken als zangeres en met haar eerste single “Zomerzon” zou die droom zomaar eens uit kunnen komen.

Vanaf vandaag is de single (met bijbehorende videoclip) overal te beluisteren en te downloaden via alle online kanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat